Vegetable Cheese Muffins
TM6 TM5 TM31

Vegetable Cheese Muffins

4.2 (44 oceny)

Składniki

  • 100 g sunflower oil, plus extra for greasing
  • 60 g Cheddar cheese, cut in pieces
  • 100 g carrots, cut in pieces
  • 70 g hazelnuts
  • 190 g milk
  • 2 medium eggs
  • 250 g plain flour
  • 2 tsp baking powder
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground cayenne pepper
  • 250 g frozen green peas, defrosted

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1039 kJ / 248 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
20.2 g
Tłuszcz
15.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r90251