Carottes Vichy
TM6 TM5 TM31

Carottes Vichy

4.9 (26 ocen)

Składniki

  • 2 échalotes
  • 3 gousses d'ail
  • 30 feuilles de persil frais
  • 40 g de beurre demi-sel, en morceaux
  • 40 g d'eau
  • 800 g de carottes, coupées en rondelles ou en biseau (0,5 cm)
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 40 g de crème fraîche épaisse (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
752 kJ / 179.8 kcal
Białko
2.9 g
Węglowodany
25.2 g
Tłuszcz
8.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Błonnik
6.7 g
Sód
217.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r901734