Minipains façon bretzel

Minipains façon bretzel

3.0 24 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
16 pièces

Składniki

  • 150 g de lait
  • 1100 g d'eau et 1 c. à soupe
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 17 g de sel
  • 10 g de beurre fondu
  • 1 c. à soupe de sucre en poudre
  • 560 g de farine et un peu pour le plan de travail
  • 3 c. à soupe rase de bicarbonate de sodium
  • fleur de sel
  • 1 jaune d'œuf

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 1129.2 mg
Białko 4.3 g
Kalorie 608.6 kJ / 145.5 kcal
Tłuszcz 1.4 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 28.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...