Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
TM6 TM5 TM31

Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 60 g unsalted butter, plus extra melted to grease
  • 60 g plain flour, plus extra to dust
  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
  • ¼ onion
  • 3 whole cloves
  • 450 g milk
  • 1 pinch paprika
  • 2 pinches sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 100 g soft goat's cheese (see Tips)
  • 5 eggs, separated
  • 1 pinch cream of tartar
  • boiling water, to cook
  • 50 g soft goat's cheese, to top
  • shaved Parmesan cheese, to top
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1173.2 kJ / 280.4 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
10.1 g
Tłuszcz
19.4 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Błonnik
0.4 g
Sód
316.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r900220