Urządzenia i Akcesoria
Plum and caramelised chocolate semifreddo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz.
12 portions
Składniki
Caramelised chocolate
-
white chocolate broken into pieces80 g
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
Plum compote
-
fresh blood plums (approx. 4-5), stones removed, cut into 1 cm wedges400 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
white sugar100 g
Sabayon cream
-
egg yolks6
-
white sugar100 g
-
sweet wine of choice30 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
mascarpone cheese250 g
-
vanilla bean extract1 tsp
Pistachio chocolate bark
-
white chocolate broken into pieces100 g
-
shelled unsalted pistachio nuts roughly chopped2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
112.3 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
1894.3 kJ /
452.7 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
19.3 g
Węglowodany
33.4 g