Urządzenia i Akcesoria
Crema de ejotes con verduras
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porción
Składniki
-
260 g de garbanzos cocidos escurridos
-
200 g de pulpa de calabaza en trozos
-
260 g de zanahoria
-
20 g de apio en trozos
-
350 g de ejotes
-
50 g de cebolla
-
2 cucharaditas de sal
-
900 g de agua
-
20 g de aceite de oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
0 mg
Białko
8 g
Kalorie
882 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30.Treinta.30
90 Przepisów
Meksyk
Meksyk