Urządzenia i Akcesoria
Sopa de zanahoria y espinacas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 porciones
Składniki
-
300 g de cebolla en trozos
-
30 g de aceite de oliva
-
500 g de zanahoria en trozos
-
½ cucharadita de sal
-
1 cucharadita de orégano
-
1 cubo de caldo
-
500 g de agua
-
200 g de leche
-
1 pizca de pimienta negra molida
-
100 g de hojas de espinaca fresca
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
289.2 mg
Białko
3 g
Kalorie
520.6 kJ /
124.4 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30.Treinta.30
90 Przepisów
Meksyk
Meksyk