Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di farina integrale
- 1 pomodoro secco
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di fagioli borlotti in scatola, lavati e sgocciolati
- 1 uovo
- pangrattato q.b.
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di burro
- 400 g di foglie di spinaci freschi
- 50 g di mandorle pelate
- 3 pizzichi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2159 kJ / 516 kcal
- Białko
- 25.2 g
- Węglowodany
- 36.8 g
- Tłuszcz
- 30.8 g
- Błonnik
- 11.4 g
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r89511