Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
TM5 TM6

Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 100 g white long-grain rice
  • 400 g water, plus extra to soak rice
  • 2 white fish fillets, skinless, 150-180 g each (e.g. hake, sole, perch)
  • 1 tsp salt, plus extra to taste
  • 2 - 3 pinches ground pepper, plus extra to taste
  • 6 cherry tomatoes, cut in halves
  • 120 g apple (1 apple), cut in pieces (1.5 cm), core removed
  • 120 g ripe pear (1 pear), cut in pieces (1.5 cm), core removed
  • 1 tbsp honey
  • 1 tbsp lemon juice
  • 130 g carrots, cut in sticks (1 cm x 5 cm)
  • 4 green asparagus, cut in halves lengthwise if thicker than 1 cm,
    lub 150 g broccoli florets
  • 40 g flour
  • 20 g brown sugar
  • 20 g butter
  • 150 g onions, cut in pieces (4 cm)
  • 1 garlic clove
  • 250 - 300 g butternut squash, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 80 g ripe tomatoes, cut in pieces
  • fresh chives, chopped, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3480 kJ / 832 kcal
Białko
43 g
Węglowodany
105 g
Tłuszcz
22 g
Błonnik
13.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r89379