Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 大匙 原味優格
- 3 粒 蒜頭
- 1 大匙 萊姆汁
- ¼ 茶匙 豆蔻粉, 另多備一點
- ¼ 茶匙 肉桂粉
- ¼ 茶匙 丁香粉, 另多備一點
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉, 另多備一點
- ¼ 茶匙 香菜粉
- 500 克 羊肉 (去骨羊肩肉),少肥油為佳
- 1 大匙 橄欖油
- 3 顆 洋蔥, 去皮切絲
- 1 小撮 鹽
- 3 大匙 新鮮香菜, 洗淨後取葉子切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1116 kJ / 266 kcal
- Białko
- 17.813 g
- Węglowodany
- 16.453 g
- Tłuszcz
- 14.39 g
- Błonnik
- 3.06 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r89343