杏仁豆腐
TM31 TM5 TM6

杏仁豆腐

3.0 (2 oceny)

Składniki

  • 15 克 明膠粉
  • 260 克 水
  • 50 克 南杏, 先以水浸泡4小時
  • 250 克 牛奶
  • 150 克 鮮奶油 (脂肪含量約30%)
  • 30 克 冰糖
  • 新鮮綜合水果, 少許,切丁
    lub 桂花蜜, 少許

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1068 kJ / 255 kcal
Białko
9.083 g
Węglowodany
18.42 g
Tłuszcz
16.389 g
Błonnik
2.574 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r89187