Apricot Raspberry Cheesecake
TM5 TM6

Apricot Raspberry Cheesecake

4.3 (18 ocen)

Składniki

Shortcrust Pastry

  • 100 g butter, soft, diced, plus extra for greasing
  • 160 g plain flour
  • 25 g cocoa powder
  • 70 g sugar
  • 1 medium egg
  • ½ tsp baking powder

Filling

  • 500 g curd cheese (quark), or fromage frais
  • 150 g milk
  • 70 g sunflower oil
  • 170 g sugar
  • 45 g cornflour (starch)
  • 20 g lemon juice
  • 2 medium eggs
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 400 g apricots, ripe, quartered
  • 150 g raspberries

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
1502 kJ / 359 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
39.3 g
Tłuszcz
18.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r87956