薑燒秋刀魚
TM31 TM5 TM6

薑燒秋刀魚

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 20 克 薑 ,切絲
  • 4 大匙 薄鹽醬油
  • 1 大匙 米酒
  • ½ 茶匙 糖
  • 2 條 秋刀魚, 去頭尾,對半切
  • ½ 根 蔥 ,切蔥花,裝飾用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1062 kJ / 253 kcal
Białko
15.245 g
Węglowodany
1.995 g
Tłuszcz
19.435 g
Błonnik
0.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r87614