蟹肉湯餃
TM31 TM5

蟹肉湯餃

4.5 (2 oceny)

Składniki

  • 170 克 蟹肉 ,用紙巾擦乾
  • 4 根 蔥 (1根切碎,3根切絲)
  • 4 粒 蒜頭
  • 2 茶匙 香油
  • 3 茶匙 薑, 切碎
  • 12 張 水餃皮
  • 1300 克 雞高湯
  • 1 大匙 醬油
  • 1 大匙 味醂
  • 1 茶匙 冰糖粉
  • 1 顆 蛋, 打散
  • 8 枝 青江菜, 切段

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1092 kJ / 260 kcal
Białko
16.398 g
Węglowodany
37.111 g
Tłuszcz
5.134 g
Błonnik
2.688 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r86734