Salsiccia e cardoncelli
TM5 TM6

Salsiccia e cardoncelli

3.8 (40 ocen)

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di cipolla
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio in camicia
  • 4 salsicce di maiale intere (500 g circa)
  • 50 g di vino bianco
  • 500 g di funghi cardoncello freschi, puliti e a pezzi grandi
  • 100 g di pomodori a metà
  • 1 pizzico di sale + q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2008 kJ / 480 kcal
Białko
24.3 g
Węglowodany
3.1 g
Tłuszcz
41.2 g
Błonnik
3.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r86658