Thai Curry Noodles
TM6 TM5 TM31

Thai Curry Noodles

3.7 (227 ocen)

Składniki

  • 10 g fresh coriander leaves, for garnishing
  • 30 g coconut oil
  • 200 g red and yellow peppers, sliced (5 mm), then halved
  • 100 g mangetout, halved lengthways
  • 70 g Thai red curry paste
  • 400 g coconut milk
  • 300 g fresh egg noodles
  • 2 Tbsp sesame seeds
  • 10 - 20 g soy sauce, to taste
  • 10 g lime juice

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
5218.1 kJ / 1247.2 kcal
Białko
32.9 g
Węglowodany
136.4 g
Tłuszcz
56.2 g
Tłuszcz nasycony
43.5 g
Błonnik
10 g
Sód
654.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r86500