腐乳空心菜
TM5 TM6

腐乳空心菜

4.6 (25 ocen)

Składniki

  • 25 克 豆腐乳
  • 1 大匙 水
  • 1 茶匙 蠔油
  • 10 克 蒜頭
  • 1 枝 新鮮紅辣椒 ,去籽、切段
  • 1 大匙 油
  • 1 茶匙 香油
  • 300 克 空心菜 ,梗葉分開,切段(約3公分)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
322 kJ / 77 kcal
Białko
1.229 g
Węglowodany
4.102 g
Tłuszcz
5.303 g
Błonnik
1.779 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r86406