Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 去皮去骨雞胸肉 ,切塊(約3公分)
- 1 大匙 醬油膏
- 1 大匙 米酒
- 1 ½ 大匙 油
- 1 枝 新鮮紅辣椒 ,切段
- 3 粒 蒜頭 ,切片
- 150 克 蘑菇 ,切片
- 1 茶匙 醬油 ,依個人口味調整
- 1 小撮 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 908 kJ / 217 kcal
- Białko
- 36.7 g
- Węglowodany
- 4.383 g
- Tłuszcz
- 5.41 g
- Błonnik
- 1.69 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r86402