蘑菇醬
TM5 TM6

蘑菇醬

4.4 (18 ocen)

Składniki

  • 200 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
  • 40 克 奶油 ,切塊
  • 100 克 豬粗絞肉
  • 200 克 蘑菇 ,切塊或切片
  • 500 克 水
  • 1 塊 高湯塊 (雞肉或大骨風味)
  • 50 克 低筋麵粉 ,先與200克水調勻
  • 100 克 蕃茄醬
    lub 100 克 罐裝切碎蕃茄
  • ½ - 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
  • ½ - 1 大匙 糖 ,依選用蕃茄醬的酸度調整
  • ¼ - ½ 茶匙 黑胡椒粗粒 ,依個人口味調整

Wartości odżywcze
na 1 整份食譜
Kalorie
4008 kJ / 957 kcal
Białko
38.605 g
Węglowodany
114.854 g
Tłuszcz
39.814 g
Błonnik
9.851 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r86209