Aubergine and Tomato Pasta
TM6 TM5 TM31

Aubergine and Tomato Pasta

3.1 (136 ocen)

Składniki

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    lub vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 40 g olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 120 g onions, quartered
  • 600 g ripe tomatoes, cut in pieces (2 cm)
    lub 600 g tomatoes, tinned, cut in pieces (2 cm)
  • 1 ½ tsp fine sea salt, or more to taste
  • ½ tsp ground black pepper, or more to taste
  • 1 tsp caster sugar
  • 450 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
  • 350 g dried pasta, eg. Farfalle or Amori
  • 700 g water
  • 5 g fresh basil leaves

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2141 kJ / 512 kcal
Białko
17.3 g
Węglowodany
75.1 g
Tłuszcz
15.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r85638