泰式酸魚湯
TM5 TM6

泰式酸魚湯

2.0 (1 ocena)

Składniki

  • 2 根 新鮮紅辣椒, 切段
  • 15 克 蒜頭
  • 30 克 紅蔥頭
  • ¼ 茶匙 蝦醬
  • 1200 克 水
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 1 顆 牛蕃茄, 切片
  • 500 克 鱸魚, 切塊(約5公分)
  • 8 片 新鮮蠔菇, 切片
  • 10 克 檸檬汁
  • 1 ½ 大匙 魚露

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1415 kJ / 338 kcal
Białko
44.3 g
Węglowodany
13.6 g
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
1.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r83856