Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Guacamole
- 3 sprigs fresh coriander (leaves and stems)
- ¼ red onion (approx. 10-15 g)
- 2 avocados, flesh only
- 1 tomato, cut into quarters and deseeded
- 1 tbsp canned jalapeño chillies, drained
- 1 - 2 tsp lime juice (approx. 1 lime), to taste
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Coriander and jalapeño chicken
- ¼ tsp cayenne pepper
- 1 dried chilli (whole)
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp dried oregano
- ½ tsp sweet paprika
- 1 tsp granulated garlic
- ½ tsp ground cinnamon
- 500 g chicken tenderloins
- 5 sprigs fresh coriander (leaves and stems)
- 1 tbsp canned jalapeño chillies, drained, plus extra sliced to serve
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 50 g honey
- ¼ tsp onion salt
Warm freekeh salad
- 250 g freekeh
- 1000 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 80 - 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g macadamia nuts, cut into halves
- ½ red onion, thinly sliced
- 400 g canned sweet corn kernels or 2 sweet corn cobs, kernels only
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 1 pinch onion salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 baby cos lettuce, leaves separated, to serve
- 100 g sour cream, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4457.3 kJ / 1061.3 kcal
- Białko
- 42.7 g
- Węglowodany
- 83.4 g
- Tłuszcz
- 60 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.7 g
- Błonnik
- 12.1 g
- Sód
- 1541.2 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r83238