Urządzenia i Akcesoria
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
strawberries ripe, but firm, hulled500 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
pine nuts15 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
rocket leaves40 g
-
burrata cheese torn in pieces250 g
-
freshly ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
713.9 mg
Białko
20.1 g
Kalorie
1554.6 kJ /
371.6 kcal
Tłuszcz
27.6 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
12.5 g