Urządzenia i Akcesoria
Beef in Stout
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
onions quartered200 g
-
800 g braising steak, diced (3 cm)feather steak diced (3 cm)800 g
-
plain flour30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
tomato purée20 g
-
stout (e.g. Guinness®)415 g
-
fresh rosemary leaves3 sprigs
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
-
parsnips peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
462.5 mg
Białko
31 g
Kalorie
1318.1 kJ /
315 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
21.6 g