Urządzenia i Akcesoria
Crema di patate, lattuga e riso
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
50 g di cubetti di prosciutto crudo
-
600 g di acqua
-
240 g di patate pelate e a pezzi
-
100 g di lattuga a pezzi
-
50 g di farina di riso (5-6 mesi) precotta (vedere consigli)
-
20 g di olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
384.3 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
631.9 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crescere insieme
59 Przepisów
Włochy
Włochy