Wersje kompatybilne
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di yogurt bianco zuccherato
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di frutti di bosco misti
- 100 - 150 g di zucchero semolato, a piacere
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 5 biscotti secchi sbriciolati
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 12613.6 kJ / 3014.7 kcal
- Białko
- 53.8 g
- Węglowodany
- 413.5 g
- Tłuszcz
- 133.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 53.1 g
- Błonnik
- 15.2 g
- Sód
- 3155.9 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r828095