Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de solomillo de ternera
- 70 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 120 g de harina de trigo
- 30 g de harina integral de trigo
- 20 g de aceite de sésamo tostado (y algo más para engrasar)
- ½ cucharadita de sal
- 20 g de semillas de sésamo tostado
- 20 g de semillas de sésamo negro
- 80 g de cebolleta
- 25 g de alcaparras
- 60 g de pepinillos agridulces (pequeños), en trozos
- 10 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de aceite de oliva
- 8 - 10 gotas de tabasco
- 30 g de mostaza de Dijon
- 1 cucharadita de salsa inglesa (salsa Worcestershire)
- 10 g de brandy
- 2 yemas de huevo
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Montaje
- lechuga de hoja de roble roja para decorar
- 2 - 3 rabanitos en láminas de 1 mm
- tallos de cebollino fresco para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1556 kJ / 372 kcal
- Białko
- 25.8 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 19.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 586.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r827264