Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
TM6 TM5 TM31

Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)

4.0 (1 ocena)

Składniki

Ajvar (capsicum and eggplant dip)

  • 2 red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
  • 1 eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
  • 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
  • 1 garlic clove
  • 1 fresh red chilli, deseeded if preferred
  • 6 pitted Kalamata olives
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 pinches sea salt
  • 2 pinches ground smoked paprika
  • 20 g lemon juice

Wartości odżywcze
na 490 g
Kalorie
2655.9 kJ / 634.8 kcal
Białko
9.9 g
Węglowodany
58.3 g
Tłuszcz
44 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Błonnik
24.4 g
Sód
403.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r827139