Polpette alla rucola
TM6 TM5

Polpette alla rucola

4.5 (11 ocen)

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 600 g di carne trita mista (manzo e maiale)
  • 2 uova medie
  • 1 - 2 pizzichi di sale + q.b.
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 80 g di rucola
  • pangrattato q.b.
  • olio per frittura q.b

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2709 kJ / 647.5 kcal
Białko
44.3 g
Węglowodany
28.4 g
Tłuszcz
40.4 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Błonnik
0.4 g
Sód
687.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r825770