Urządzenia i Akcesoria
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Kefir Parsley Dressing
-
garlic clove1
-
parsley leaves, fresh3 sprigs
-
ripe avocado cut into pieces85 g
-
kefir140 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon), freshly squeezed30 g
-
sea salt to taste
-
black pepper, ground to taste
Steamed Vegetables
-
water570 g
-
cauliflower broken into florets450 g
-
spring carrots cut in half lengthwise340 g
-
green beans, fresh trimmed200 g
-
microgreens to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
120.1 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1098.3 kJ /
262.5 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
21.6 g