Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
450 g
Składniki
-
Schalotte30 g
-
Knoblauchzehe1
-
Butter20 g
-
150 g BabyspinatBlattspinat in Stücken (3 cm)150 g
-
Frischkäse150 g
-
Feta in Stücken100 g
-
Salz1 ½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 450 g
Sód
5075 mg
Białko
28 g
Kalorie
4221 kJ /
1009 kcal
Tłuszcz
93 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
47 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Wir gehen raus!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy