Baguette salsiccia e cime di rapa
TM6 TM5

Baguette salsiccia e cime di rapa

5.0 (7 ocen)

Składniki

  • 1330 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
    lub 3 g di lievito di birra disidratato sbriciolato
  • 500 g di farina manitoba + q.b.
  • 8 g di sale + q.b.
  • 500 g di cime di rapa, pulite
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 peperoncino rosso, fresco (opcjonalnie)
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di salsiccia fresca, sgranata
  • sale grosso, a piacere (opcjonalnie)
  • 2 - 3 cubetti di ghiaccio

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
5822 kJ / 1392 kcal
Białko
50.8 g
Węglowodany
198.9 g
Tłuszcz
49.2 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Błonnik
13.1 g
Sód
3076.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r825113