Urządzenia i Akcesoria
Blüten-Focaccia
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser240 g
-
Zucker10 g
-
7 g Trockengermfrische Germ15 g
-
Weizenmehl Type 550 bzw. 700400 g
-
Olivenöl25 g
-
Salz½ TL
-
Olivenöl1 - 2 EL
-
Nüsse, ganz, gemischt30 g
-
Knoblauchzehe1
-
Ricotta200 g
-
Joghurt100 g
-
Zitronenschale, gerieben5 g
-
weißer Pfeffer, gemahlen3 - 5 Prisen
-
Cherrytomaten verschiedene Farben150 g
-
essbare Blüten20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
667 mg
Białko
20 g
Kalorie
2691 kJ /
643 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
87 g