Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cipolla rossa, a metà
- 100 g di carota, pelata
- 1000 g di acqua
- 250 g di riso per sushi
- 4 cucchiai di aceto
- 1 cucchiaino di zucchero
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 200 g di cetriolo, sbucciato
- 1 avocado, la polpa
- 100 g di salmone affumicato a pezzi
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- 100 g di maionese
-
20
g di sriracha (opcjonalnie)
lub 20 g di salsa piccante (opcjonalnie) - 100 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 fogli di alga nori
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 629 kJ / 150 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 14.2 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 455 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r824241