Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache de morango
- 120 g chocolate branco partido em pedaços
- 60 g morangos lavados, s/ pé e secos
- 5 g sumo de limão
- 10 g açúcar
Macarons
- 110 g amêndoa s/ pele (ver dica)
- 110 g açúcar em pó (ver dica)
- 100 g claras de ovo (ver dica)
- 100 g açúcar
- 1 - 2 pitadas de corante alimentar cor-de-rosa (ver dica)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 309.9 kJ / 74.1 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 10.6 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 10 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r822068