Watermelon and salmon ceviche stack
TM6 TM5 TM31

Watermelon and salmon ceviche stack

5.0 (7 ocen)

Składniki

  • ½ fresh jalapeño chilli, deseeded and cut into halves
  • 20 g red onion
  • 4 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 2 pinches ground cumin
  • 2 pinches ground smoked paprika
  • 2 pinches sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 20 g lime juice (approx. 1 lime)
  • 2 tsp avocado oil
  • 250 g fresh boneless, skinless salmon fillet, cut into pieces (1 cm)
  • 800 - 1000 g watermelon (approx. ¼ watermelon)
  • ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
  • 2 - 3 drops Tabasco® sauce, to serve (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
209 kJ / 49.7 kcal
Białko
3.2 g
Węglowodany
2.8 g
Tłuszcz
2.8 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Błonnik
0.5 g
Sód
30.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r82199