Salted caramel and chocolate cake
TM6 TM5

Salted caramel and chocolate cake

3.6 (8 ocen)

Składniki

Chocolate sponge cakes

  • 140 g butter, plus extra to grease
  • 200 g plain flour
  • 280 g brown sugar
  • 70 g Dutch cocoa powder
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 200 g brewed coffee
  • 70 g canola oil
  • 2 eggs
  • 150 g buttermilk
  • 1 tsp natural vanilla extract

Cream and salted caramel filling

  • 80 g unsalted butter, cut into pieces
  • 120 g double cream
  • 50 g dark brown sugar
  • 50 g caster sugar
  • 50 g pure maple syrup
  • 1 tsp vanilla bean
  • 1 tsp sea salt
  • 600 g whipped cream

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
2383.2 kJ / 569.6 kcal
Białko
6.2 g
Węglowodany
57.4 g
Tłuszcz
37.3 g
Tłuszcz nasycony
19.9 g
Błonnik
2.2 g
Sód
316.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r821770