Baked spinach and feta mushrooms
TM6 TM5 TM31

Baked spinach and feta mushrooms

4.4 (7 ocen)

Składniki

  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
  • 2 slices day old bread, torn into pieces
  • 200 g fresh spinach leaves
  • 2 pieces lemon peel, no white pith (1 x 5 cm)
  • 120 g brown onion, cut into halves
  • 140 g bacon, trimmed and cut into pieces
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 2 tbsp pine nuts, toasted
  • 180 g Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)
  • ⅛ tsp ground nutmeg
  • ¼ tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 6 - 8 fresh portobello mushrooms, brushed clean and stalks removed

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
953 kJ / 227 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
5.3 g
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
2 g
Sód
653.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r82177