Espresso "baked" beans
TM6 TM5 TM31

Espresso "baked" beans

4.6 (19 ocen)

Składniki

  • 90 g brown onion
  • 100 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
  • ½ - 1 jalapeño chilli, deseeded if preferred
  • 30 g butter
  • 160 g shortcut bacon rashers or smoked bacon, cut into pieces (1-2 cm)
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 100 g water
  • 100 g brewed espresso coffee (approx. 3 shots)
  • 30 g brown sugar, to taste
  • 40 g molasses
  • 40 g tomato paste
  • 2 tbsp apple cider vinegar
  • ⅛ tsp sea salt, to taste
  • ⅛ tsp ground black pepper, to taste
  • 800 g canned cannellini beans (2 cans), rinsed and drained

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1039 kJ / 247 kcal
Białko
14.5 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
8.2 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Błonnik
8.5 g
Sód
661.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r82176