Dacquoise praliné-chocolat
TM6 TM5

Dacquoise praliné-chocolat

4.4 (23 oceny)

Składniki

Le biscuit à dacquoise

  • 135 g d'amandes en poudre
  • 150 g de sucre glace maison
  • 5 blancs d'œufs
  • 50 g de sucre en poudre
  • 40 g de pralin

La ganache chocolat

  • 250 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
  • 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2165 kJ / 519 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
42 g
Tłuszcz
34 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r82169