Wersje kompatybilne
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Spice rub
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp mustard powder
- 2 tsp brown sugar
- 1 tsp sweet paprika
- 2 pinches ground cayenne pepper
- 1 tsp sea salt
- 4 pork rib racks (approx. 2kg)
Basting sauce
- 1 tsp ground ginger
- 2 tsp garlic powder
- 80 g rice wine vinegar
- 120 g brown sugar
- 100 g soy sauce
- 2 tsp cornflour
- 70 g water
- 2 tsp sesame oil
Jacket potatoes
- 4 potatoes, Sebago or other starchy potatoes, skin on
- sea salt, to season
Cheesy coleslaw
- 300 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1–2 wedges that fit through feeder tube
- 300 g red cabbage thickest part of the core removed, cut into 1–2 wedges that fit through feeder tube
- 50 g red onion (approx. ½ onion)
- 180 g carrot, trimmed and peeled
- 120 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh chives, plus extra to serve
- 200 g mayonnaise (see Tip)
- 60 g apple cider vinegar
- sour cream, to serve
- ground black pepper, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 8423.6 kJ / 2013.3 kcal
- Białko
- 112.5 g
- Węglowodany
- 90.2 g
- Tłuszcz
- 134.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 40.6 g
- Błonnik
- 10.7 g
- Sód
- 2866.7 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r821493