Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fırınlanmış Sebzeler
- 450 g bebek patates, kabukları soyulmamış, küçükler ikiye büyükler dörde bölünmüş
- 200 g kabak, dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)
- 200 g kiraz domates, en büyük boy
- 150 g kültür mantarı, ikiye bölünmüş
- 80 g soğan, halkalar halinde dilimlenmiş (5-7 mm)
- 40 g zeytinyağı
-
250
g kaliforniya biberi, istediğiniz bir renk, parçalara bölünmüş (yakl. 3-4 cm)
lub 250 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (4-5 cm) - 1 tk tuz
- ¼ tk karabiber
-
1
tk Provencal Baharat Karışımı
lub 1 - 1 ½ tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane)
Bonfilelerin Pişmesi
- 720 g dana bonfile, 4 parça (her biri 180 g)
- ½ tk tuz
- ¼ tk karabiber
- 2 - 2 ½ yk zeytinyağı
Taze Otlu Hollandez Sos ve Sunum
- 15 - 20 g karışık taze ot (maydanoz, fesleğen, dereotu), sadece yaprakları
- 20 g su
- 10 g limon suyu
- 175 g tereyağı, parçalara bölünmüş, (yumuşak)
- 4 yumurta sarısı
- ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 1 tutam karabiber
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 4974.1 kJ / 1188.9 kcal
- Białko
- 49.9 g
- Węglowodany
- 70.2 g
- Tłuszcz
- 85 g
- Tłuszcz nasycony
- 37.7 g
- Błonnik
- 21.9 g
- Sód
- 1153.1 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r821015