Mussels with Thai Green Curry Sauce
TM6 TM5

Mussels with Thai Green Curry Sauce

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 15 g fresh cilantro leaves, plus extra for garnishing
  • 60 g green chillies, fresh, cut in pieces, plus extra for garnishing (opcjonalnie)
  • 2 garlic cloves
  • 30 g shallots
  • 15 g ginger, fresh, peeled, cut in round slices (3 mm/⅛ in.)
  • 1 tbsp coriander seeds
  • 1 tsp cumin seeds
  • ½ tsp pepper, ground
  • 2 limes, juice and zest
  • 30 g olive oil
  • 20 g soy sauce
  • 350 g coconut milk
  • 20 g brown sugar
  • 1500 g mussels, fresh, cleaned

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1706.7 kJ / 407.9 kcal
Białko
32.1 g
Węglowodany
20.5 g
Tłuszcz
18.9 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Błonnik
1.4 g
Sód
910.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r820336