Satay Tofu Kebabs
TM6

Satay Tofu Kebabs

3.5 (12 ocen)

Składniki

  • 150 g crunchy peanut butter
  • 10 g fresh coriander leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
  • 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 40 g water
  • 15 g light soy sauce
  • 3 limes, freshly squeezed juice of 2 and 1 cut in wedges for serving
  • 1 fresh red chilli, halved, deseeded
  • 1 garlic clove
  • 500 g firm tofu, patted dry, cut in pieces (4 cm)
  • 100 g red onions, cut in wedges
  • 150 g courgettes, cut in pieces (4 cm)
  • 100 g cherry tomatoes
  • 120 g button mushrooms, halved if large

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1924.7 kJ / 460 kcal
Białko
31 g
Węglowodany
26.9 g
Tłuszcz
30.5 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Błonnik
8 g
Sód
170.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r819938