Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
TM6

Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)

5.0 (3 oceny)

Składniki

Avocado Tuna Salad

  • 1 English cucumber, halved lengthways
  • 2 oz watercress
  • 1 ½ oz red onions, fermented or pickled
  • 8 oz avocado, diced, divided
  • 2 cans tuna, packed in water, drained (5 oz ea. can)
  • 2 tbsp sunflower seeds
  • 3 sprigs fresh basil, leaves only
  • 3 sprigs mint, fresh, leaves only
    lub 3 sprigs parsley, leaves only
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 1 ½ oz white vinegar
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ⅛ tsp freshly ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1418 kJ / 338.9 kcal
Białko
23.3 g
Węglowodany
9.8 g
Tłuszcz
24.4 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Błonnik
5.2 g
Sód
421.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r819656