Wersje kompatybilne
Salade de pommes de terre et œufs durs façon César
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de parmesan, en dés
- 2 gousses d'ail
- 12 filets d'anchois à l'huile
- 1 œuf
- 45 g d'huile d'olive
- 45 g d'huile neutre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 200 g de crème liquide légère
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 4 œufs
- 600 g de pommes de terre grenaille
- du sel
- du poivre moulu
- poulet
- 150 g de mâche
- 15 g de copeaux de parmesan
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2106 kJ / 501 kcal
- Białko
- 52 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 19 g
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r819253