Anelli salati al Parmigiano Reggiano
TM31 TM5 TM6

Anelli salati al Parmigiano Reggiano

3.9 (10 ocen)

Składniki

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 60 g di burro morbido
  • 20 g di panna acida (10% di grassi)
  • ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 uovo
  • 100 g di farina
  • 15 g di semi di sesamo, tostati

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
447 kJ / 106.8 kcal
Białko
3.7 g
Węglowodany
7.1 g
Tłuszcz
7.1 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
0.4 g
Sód
271.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r819190