Vegetable Stock Paste (Vegan)
TM6

Vegetable Stock Paste (Vegan)

5.0 (7 ocen)

Składniki

  • 200 g celery stalks, trimmed, cut into pieces
  • 250 g carrots, cut into pieces
  • 100 g yellow onions, cut into pieces
    lub 100 g Spanish onions, cut into pieces
  • 100 g tomatoes, cut into halves
  • 100 g zucchini, cut into pieces
  • 50 g fresh mushrooms
  • 2 garlic cloves
  • 1 dried bay leaf
  • 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 - 2 sprigs fresh sage, leaves only (about 4-5 large leaves)
  • 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves and stems, cut into pieces
  • 130 g coarse sea salt
  • 30 g dry white wine
    lub 30 g water
  • 1 tbsp olive oil

Wartości odżywcze
na 20 g
Kalorie
44.5 kJ / 10.6 kcal
Białko
0.3 g
Węglowodany
1.5 g
Tłuszcz
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
0.5 g
Sód
1268.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r819144