Urządzenia i Akcesoria
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Herb Butter
-
parsley leaves only3 sprigs
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves3 - 4
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh chives in pieces (1 in.)10
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter softened8 oz
Vegetables and Steaks
-
fresh rosemary leaves only, plus extra to garnish1 - 2 sprigs
-
vegetable oil plus extra to brush1 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
potatoes peeled, cubed (1 in.)16 oz
-
water20 oz
-
broccoli florets12 oz
-
sirloin steaks (1½ in. thick)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1148 mg
Białko
49 g
Kalorie
3489 kJ /
834 kcal
Tłuszcz
61 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
33 g
Węglowodany
25 g