Perfect steak with sauce Bernaise
TM6

Perfect steak with sauce Bernaise

3.8 (4 oceny)

Składniki

  • 2 beef fillet steaks (3-6 cm thickness)
    lub beef rump steak (3-6 cm thickness)
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • olive oil, to drizzle

Bernaise sauce

  • 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only; stalks reserved
  • 80 g eschalots
  • 80 g white wine vinegar
  • 180 g unsalted butter, cut into pieces
  • 4 egg yolks
  • ½ - 1 tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Wartości odżywcze
na 2 portions
Kalorie
12618.4 kJ / 3015.9 kcal
Białko
149.4 g
Węglowodany
19.8 g
Tłuszcz
258.2 g
Tłuszcz nasycony
137.3 g
Błonnik
3.2 g
Sód
2152.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r818765